Selkäyhdistys SalpausSelät ry

Selkäyhdistys SalpausSelät ry

Yhdistys, jonka kattojärjestö on valtakunnallinen Selkäliitto ry, toimii Lahden talousalueella. Toimintamuotoja ovat liikuntaryhmät, vertaistuki, luentotilaisuudet, tuetut lomat ja virkistystoiminta. Yhdistyksen jäsenet voivat osallistua toimintaan, esimerkiksi liikuntaryhmiin, edullisempaan jäsenhintaan.

Selkäyhdistyksen jäseneksi voi liittyä täyttämällä netissä liittymislomakkeen, soittamalla Selkäliiton toimistoon 09 605 918 tai ottamalla yhteyttä paikalliseen selkäyhdistykseen.
Tervetuloa mukaan toimintaan!

Selkäryhmät ja jumpat

Tiedotteet

Liity jäseneksi

Hallitus

Yhteystiedot


 

TUETUT LOMAT:

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry on myöntänyt Selkäliitolle Voimaa vrtaisuudesta -tuettuja lomia vuodelle 2022, Lomat on tarkoitettu aikuisille, joilla on selkäsairaus tai -oireita.

1. Lomakohde  Kruunupuisto Oy   07.03 - 12.03.2022           

2. Lomakohde  Härmän Kylpylä   18.09. - 23.09.2022     

Henkilömöärä 30 henkilöä / loma  Omavastuuosuus eur 20 / vrk.

Lomaan sisältyy täysihoito, majoitus 2 h huoneessa, ryhmäkohtainen ohjelma, vapaa-ajan ohjelma, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö.

Loman hakeminen: Sähköisellä hakemukselle tai täyttämällä paperinen hakemus ja postittamalla se MTLH:lle. Esitteitä ja hakemuslomakkeita voi tilata puh. 010 2193 460 (ark. klo 9 - 13) tai sähköpostilla lomat@mtlh.fi

Haku lomille päättyy 3 kuukautta ennen loman alkua. Hakuohjeet ja hakemus mtlh.fi/loman-hakeminen