Päijät-Hämeen Näkövammaiset ry

Päijät-Hämeen Näkövammaiset ry toimii näkövammaisten etu- ja palvelujärjestönä Päijät-Hämeessä. Yhdistys on perustettu vuonna 1943.
Yhdistys on Näkövammaisten Keskusliitto ry:n jäsenjärjestö.
Alueellisen toiminnan keskus sijaitsee Lahdessa, josta löytyvät yhdistyksen toimintakeskus sekä loma- ja kurssikeskus Lepola.

 

YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS

12.6.2019 järjestettiin ylimääräinen jäsenkokous, jossa täydennettiin yhdistyksen hallitusta ja valittiin loppuvuodelle 2019 puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja entisten erottua toukokuussa. Puheenjohtajaksi valittiin äänestyksellä Tapio Äystö ja muut hallituksen jäsenet ovat Reijo Lahtinen (varapuheenjohtaja), Aimo Hänninen, Pauli Kouhia, Maarit Lahtinen ja Ari Tonteri. Varajäsenet hallituksessa ovat Sylvi Sarapuu, Sirkka Kesäniemi ja Ari Korhonen.

 

UUSI TOIMINNAN KOORDINAATTORI VALITTU JA ALOITTANUT TYÖNSÄ

Laura Lahtinen on lopettanut kesäkuussa yhdistyksen toimistosihteerin tehtävät ja hänen tilalleen on valittu toiminnan koordinaattoriksi Merja Natri, joka on aloittanut tehtävässään 5.8.2019. Merjan tavoittaa toimistolta puh. 03- 752 1542 ja toimisto@phn.fi.

 

TÄRKEÄÄ TIETOA JÄSENKIRJEESTÄ JA SEN SISÄLLÖSTÄ
 

 • ILMESTYMISAIKATAULU VUONNA 2019
  Jäsenkirje ilmestyy vuonna 2019 neljä (4) kertaa. Kirjeisiin tarkoitettu aineisto on oltava toimistolla viikkoa ennen ilmestymispäivää.
  Vuoden 2019 viimeisen jäsenkirjeen ilmestymispäivä on ke 16.10. vko 42.
   
 • TIETOA SISÄLLÖSTÄ
  - Mikäli ilmoituksessa ei mainita paikkaa, tapahtuma / tilaisuus järjestetään yhdistyksen toimintakeskuksessa (Puistokatu 9, Lahti).
  - Toimintakeskuksessa järjestettävissä tilaisuuksissa peritään kahvirahana 2 € / hlö, ellei ilmoituksessa erikseen muuta mainita.
  - Kaikkiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin paitsi tiistaikahviloihin ilmoittaudutaan toimistoon p. (03) 752 1542 tai toimisto@phn.fi, ellei ilmoituksessa muuta mainita.
   
 • HUOM.! TÄRKEÄÄ ASIAA ILMOITTAUTUMISISTA
  Pelkkä pankkiin maksaminen ei ole ilmoittautuminen. Pitää ehdottomasti erikseen ilmoittautua toimistolle. Maksaessasi pankkiin käytä viitenumeroa ja viestiä, jos molempia ei saa laitettua, käytä viitettä.