Kuntoutusasiaa

Kelan kuntoutukset

Järjestämme vuosittain monipuolisen valikoiman Kelan kuntoutuskursseja. Kurssit toteutetaan laitos- tai avojaksoina tai niiden yhdistelminä.

Järjestämme Kelan kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseja, alle 65-vuotiaiden aikuisten vaikeavammaisten lääkinnällistä sekä harkinnanvaraista kuntoutusta, harkinnanvaraista yksilöllistä laitoskuntoutusta ja avokuntoutusta.

Hae mukaan Kelan kuntoutuskurssille

Kun tarvitset kuntoutusta, ole yhteydessä sinua hoitavaan lääkäriin. Lääkäri laatii lausunnon kuntoutustarpeesta (B-lausunto).

Löydät ajantasaiset tiedot ja tarkemmat kuvaukset Hyvinvointi Sampossa järjestettävistä kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseista Kelan sivuilta. Kirjoita sanahaku-kenttään "Hyvinvointi Sampo".

Voit kysyä kursseista myös Kelasta tai soittaa meille toimitusjohtaja Jussi Komulaiselle,
puh. 040 849 1406.

Kun itsellesi sopiva kurssi on löytynyt, täytä Kelan kuntoutushakemus. Saat myönteisen päätöksen Kelalta postitse, ja me lähetämme sinulle kutsun ja ohjeet hyvissä ajoin ennen kuntoutuksen alkamista.

 

Parkinson-liitosta saat ajan tasalla olevaa tieto kuntoutuskursseista ja niihin liittyvistä asioista.

Suomen Parkinson-liitto ry
Erityisosaamiskeskus Suvituuli
Suvilinnantie 2
PL 905, 20101 Turku
vaihde 02 2740 400
sähköposti: parkinson-liitto(at)parkinson.fi
Keskustoimisto on avoinna arkisin klo 10-15

Puhelinvaihde avoinna maanantaista torstaihin klo 10–15. Perjantaisin vaihteemme on suljettu, pyydämme soittamaan työntekijöiden suoriin numeroihin.

 

Tietoa saa myös yhdistyksen puhelimesta 044 796 9961.